יום שישי, 21 בספטמבר 2012

לחם בירה כפרי ונפלא - האינסטינקט העצוב שלי חזר

לחם בירה פשוט להכנה

אז אמנם רק לפני דקה כתבתי לכם 10 דברים שאתם לא יודעים עלי והבטחתי שהפוסט הבא יהיה בסוכות - אלא שקרה משהו בלתי צפוי בעליל שאני מוכרחה לשתף אתכם בו...
מה שכן, הפעם, בניגוד לפעם הקודמת - יש גם מתכון. מתכון פשוט מאוד ללחם בירה, עם טריק חביב שהופך אותו ליפה במיוחד.
שימו לב: הלחם הזה לא ממש תופח - הוא דחוס ונמוך. הוא יתאים לכיכר עגולה שייחתכו ממנה פרוסות צרות וארוכות. לשם מה פרוסות ארוכות וצרות? אפשר למשל, להניח פרוסה כזו מעל צלחת מרק מהביל (שהרי החורף עוד שניה פה, נכון?), או להגיש לצד שקשוקה רותחת. רוצה לומר - הלחם הזה פחות מתאים לסנדביצ'ים. אבל, שוב, הוא מאוד טעים ומאוד קל להכנה!